Keurmerk ook voor onafhankelijke autobedrijven

Het certificaat Erkend Duurzaam wordt verder uitgerold over de Bovag-branches. Na de truckdealers is het nu de beurt aan de bedrijven aangesloten bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

De scan is op enkele punten aangepast aan de specifieke situatie voor merkonafhankelijke bedrijven. Ook de Bovag Truck- en Trailerbedrijven kunnen voortaan opgaan voor het certificaat. Het keurmerk is een jaar geldig, daarna moet het bedrijf opnieuw de scan doorlopen. De criteria voor Erkend Duurzaam worden elk jaar bekeken en waar nodig verzwaard, zodat erkend duurzame bedrijven zich blijven verbeteren. Voor bedrijven die in eerste instantie niet aan de criteria voldoen, zijn er de nodige tips om zich te verbeteren voor de scan.

Bovag Onafhankelijke Autobedrijven verwacht dat voor het eind van 2011 de eerste tientallen bedrijven gecertificeerd zullen zijn.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.