K&N bereidt herfinanciering voor

De Amerikaanse filterfabrikant K&N kondigt stappen aan om zijn financiële positie te verbeteren. Onderdeel van het plan is een financiële injectie van geldschieters ter waarde van 60 miljoen dollar.

Met de herfinanciering zal de schuld van K&N met ongeveer 250 miljoen dollar worden verminderd en beschikt het bedrijf over de middelen om te blijven investeren en groeien.

Ceo

K&N maakt tevens bekend dat het Randy Bays heeft aangesteld als interim-ceo, met ingang van 3 januari 2023, na het terugtreden van Richard Bisson. Randy Bays: “In de loop van vijf decennia heeft K&N een reputatie opgebouwd voor uitzonderlijke kwaliteit en klantenservice waar miljoenen klanten van houden en vertrouwen. Met de overweldigende steun van onze financiële partners en een infusie van nieuw kapitaal kijken we ernaar uit om onze klanten uitstekende producten en diensten te blijven bieden. Na afronding van de transactie geloven we dat K&N in een positie zal zijn om profiteren van enorme groeimogelijkheden, zowel in de automotive aftermarket als in de industriële en residentiële HVAC-markten wereldwijd.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters