Kooiman kiest voor R-M Autolakken

Autobedrijf Kooiman heeft onlangs gekozen voor een samenwerking met R-M Autolakken. Het dealerbedrijf gaat voortaan alle paint en non paint producten van deze fabrikant afnemen en de schadeherstelafdeling zal gebruik gaan maken van het UV-systeem van R-M.

Overigens heeft R-M het bedrijf ook geadviseerd bij het opnieuw inrichten van de werkplaats. Er is nu meer werkruimte en er zijn twee extra werkplekken ingericht om reparaties in één dag te kunnen doen. Beide werkplekken zijn uitgerust met inblaas- en afzuigsystemen en één is voorzien van een eigen brug. Bij de herinrichting is de kleurmakerij verder uitgebreid en is de receptie verbeterd om klanten goed te kunnen ontvangen. Andere belangrijke stap is dat onlangs een audit is uitgevoerd voor Opel Erkend Schadeherstel.

Het autobedrijf maakt voor de bestellingen gebruik van de R-M e-shop, zodat 24/7 online kan worden besteld. Het bestelsysteem is zodanig ingericht dat de actuele voorraden steeds worden bijgehouden om de kans om bestelfouten te minimaliseren.

Autobedrijf Kooiman is opgericht in 1973 en heeft een showroom van 3200 vierkante meter met een werkplaats, wasstraat en schadeherstelafdeling, die sinds enkele maanden bij de Autoschade Herstel Groep is aangesloten.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.