Koppeling Automaat en USN-Centuri

Computer Service Wieberdink (CSW) heeft het softwarepakket Automaat gekoppeld met de USN-Centuri webshop. Daardoor is het mogelijk voor garagebedrijven om direct vanuit de werkplaatsorder producten te bestellen bij USN-Centuri.

Erik Wieberdink van CSW: “Wij kregen vanuit onze klantenkring steeds vaker vragen naar een directe koppeling met de webshop van USN-Centuri. We zijn blij dat we een samenwerking tot stand hebben kunnen brengen. Deze leverancier misten wij nog, terwijl het hoofdkantoor van USN op een steenworp afstand van ons kantoor gevestigd is.” Ook Richard van Schie van USN-Centuri heeft een prima gevoel bij de samenwerking. “Steeds meer garagebedrijven werken tegenwoordig met een werkplaatsfacturatie systeem en zodoende horen wij ook steeds meer geluiden uit de markt dat zij directe koppelingen misten met onze webshop, vandaar de stap om deze samenwerking aan te gaan. Voor onze autoservicetotaal leden wilden wij bovendien ook nog iets extra’s kunnen aanbieden en daarom gaan we er voor onze leden ook een speciale actie mee doen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *