Korting op WA-schade bij ABS en AAS

Anwb-leden kunnen vanaf vandaag hun WA-schade met tien procent korting laten repareren bij ABS Autoherstel en bij Allround Automotive Solutions (AAS). Het betreft schade waarvoor geen vergoeding via de autoverzekering uitgekeerd wordt.

Beide ketens herstellen al voor Unigarant Verzekeringen, dochteronderneming van de Anwb. Vanuit die link is het idee ontstaan voor een directe samenwerking met de twee schadeherstelketens.

Nicole Spenkelink, directeur AAS: "Door het herstellen van de schade, is er geen negatieve invloed op de inruilwaarde van de auto. Ook dat kan een reden zijn om de WA-schade te laten repareren. Bovendien zijn er tegenwoordig tal van alternatieve reparatiemethoden, die vaak voordeliger zijn dan de traditionele technieken, zoals bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten. Ook daar geldt uiteraard de korting voor."

AAS viert in 2011 haar eerste lustrum vanwege het vijfjarig bestaan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *