Kwikfit 12/7 actief binnen ring Londen

Na een succesvolle, twee maanden durende proefperiode gaat Kwikfit zijn diensten in de regio-Londen voortaan elke dag van de week aanbieden, twaalf uur per dag. Dat gebeurt onder de noemer Mobile7 en is bedoeld voor het gebied binnen de 188 kilometer lange M25.

De gebruikelijke openingstijden van Kwikfit zijn in het Verenigd Koninkrijk van 8.30 tot 17.30 uur op doordeweekse dagen en van 8.30 tot 13.00 op zaterdag. Zakelijke en particuliere klanten binnen groot-Londen echter kunnen vanaf nu voor bandenmontage elke dag van de week terecht bij de specialist, telkens gedurende een half etmaal. Het is de bedoeling om het concept komend jaar uit te rollen naar andere, niet nader bekend gemaakte, grootstedelijke gebieden.

Om de verruiming van de dienstverlening binnen en buiten de stad mogelijk te maken zijn acht servicewagens ruimer ingeroosterd en acht nieuwe monteurs aangetrokken. Operationeel directeur Simon Lucas van Kwikfit Fleet zegt dat de pilot een reactie was op vragen van klanten om ook ’s avonds en in het weekeinde bandenservice op locatie te verlenen. “Sinds de start van de proef hebben we een duidelijke stijging gezien van het aantal opdrachten buiten kantoortijden. Veertig procent van de opdrachten die Kwikfit Mobile krijgt binnen het M25-werkgebied heeft nu betrekking op avondtijdstippen.” Daarbij kan het gaan om montage bij een bedrijf met een wagenpark, bij een medewerker thuis of op een andere plek naar keuze.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.