KwikFit steekt vijf vestigingen in nieuw jasje

KwikFit bouwt deze zomer vijf van haar 180 vestigingen om tot Premier vestiging. In deze vestigingen staan het gemak van de klant en transparantie centraal. De vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Huizen, Veendam en Spijkenisse worden dit najaar opgeleverd.

Het Premier Concept is de afgelopen jaren uitgebreid getest en geoptimaliseerd. Eerder dit jaar opende KwikFit al, volgens “verbeterd recept”, haar modernste vestiging in Zoetermeer (Van Leeuwenhoeklaan). Met deze vijf nieuwe metamorfoses erbij komt het aantal ‘paradepaardjes’ van KwikFit dit jaar op twaalf te staan. De andere moderne vestigingen staan in Haarlem, Breda, Apeldoorn, Gouda, Zaandam en Den Haag.

De vijf vestigingen worden tegelijk maar elk op hun eigen manier vernieuwd en uitgebreid. Er komen extra bruggen, nieuwe daken en verlichting en de gevels worden strak blauw. Daarnaast komt er een nieuwe vloer, wordt het parkeerterrein en de receptie opgeknapt en/of verruimd. Bij de vestigingen in Den Haag en Spijkenisse wordt zelfs een stukje aangebouwd om de lounge en/of werkplaats te kunnen verruimen. Klanten kunnen dit najaar tijdens het wachten gebruikmaken van gratis wifi op een werkplek of in de extra grote lounge. Vanuit deze ruimte hebben klanten vrij zicht op de werkvloer, waar zij ook zelf mogen komen om met de monteur mee te kijken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.