Kwikfit zoekt 75 BBL leerling-monteurs

Kwikfit zoekt 75 BBL leerling-monteurs voor een leerwerkplek bij het autoservicebedrijf. Kwikfit stimuleert zo de werkgelegenheid onder de jeugd. Jongeren worden begeleid naar een diploma dan wel ondersteund in hun loopbaan en ontwikkeling.

Bij het vinden van een eerste baan staan relatief laag opgeleide jongeren steeds vaker buitenspel. Het wordt voor jongeren ook steeds moeilijker om een stageplek te vinden. En dan wordt er door bedrijven geklaagd dat jongeren niet voor een technisch vak kiezen of meer specifiek niet voor de autobranche.

Anderzijds zit die autobranche en daarom ook Kwikfit, voor middellange termijn te springen om gemotiveerde jonge medewerkers die niet alleen het vak willen leren, maar ook een opstap nodig hebben naar later een vaste baan. Daarom biedt Kwikfit per direct 75 BBL leerling-monteurs een leerwerkplek aan.

“Kwikfit stimuleert zo de werkgelegenheid onder de jeugd. Jongeren worden begeleid naar een diploma dan wel ondersteund in hun loopbaan en ontwikkeling. Kwikfit investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent met als doel voorbereid te zijn op de verdere groei van het autoservicebedrijf de komende jaren. Nog nooit eerder was Kwikfit op zoek naar zoveel nieuw leerlingen”, benadrukt algemeen directeur Martin Post.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.