Laskar komt met Laskompas

Het valt niet altijd mee om uit het grote aanbod van Cebora las- en snijmachines de meest geschikte machine te kiezen. Daarom heeft de importeur Laskar het Laskompas ontwikkeld. Alle 49 las- (MIG/MAG/TIG/MMA), plasmasnij-equipment en spotterapparaten zijn op de website terug te vinden.

Via Laskompas.nl wordt er op basis van het gekozen antwoord een selectie getoond van apparaten. “Door het beantwoorden van meerdere vragen wordt het resultaat steeds verder afgestemd. Zo komt men in een paar stappen bij de meest geschikte machine uit, passend bij de werkzaamheden. Per machine is er een uitgebreide productomschrijving met technische specificaties direct zichtbaar. Zo zijn de machines makkelijk met elkaar te vergelijken.” Alle informatie en specificaties kunnen simpel per e-mail worden doorgestuurd.

De website is ook beschikbaar in een mobiele variant voor smartphone of tablet.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *