ROC Mondriaan uit Den Haag heeft geïnvesteerd in de toekomst van de (las)technische opleidingen. De opleiding heeft gekozen voor zeven Cebora Mig Evo Speed Star lasapparaten van importeur Laskar las- en snijtechniek in samenwerking met dealer Twin Air Systems.

Na uitvoerig onderzoek en tests met diverse lasapparatuur heeft de raad van bestuur in overleg met de technische afdeling gekozen voor de multi-proces Cebora Mig Evo Speed Star, voorzien van waterkoeler en Pulse functie. De lasprestaties werden zeer hoogwaardig bevonden, maar ook vanwege de eenvoudige bediening en de volledige set synergische lasprogramma’s werd voor deze apparatuur gekozen.

Met deze machines kunnen lassers tot dertig procent sneller lassen door een hogere neersmeltsnelheid van de draad, zonder hoger gasverbruik. Groter variërende vooropeningen kunnen in één keer worden dichtgelast, zonder gebruikmaking van hulpmateriaal. Met deze apparatuur is het ook mogelijk om met een extreem lange uitsteeklengte van de lasdraad te werken.

De apparatuur is zeer geschikt voor alle toepassingen die hoge productiviteit vereisen.

Enkele jaren geleden heeft Cebora, in samenwerking met dealer Twin Air Systems, ook al lasmachines geleverd aan de automotive divisie van het ROC Mondriaan.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties