Lathouwers ook naar Van Mossel OPC

Lathouwers Opel, met vestigingen in Den Bosch en in Veghel, is overgenomen door Van Mossel OPC. Van Mossel Groep heeft zelf al Opel vestigingen in Tilburg en in Oosterhout. Nu de Lathouwers vestigingen erbij komen, versterkt Van Mossel OPC haar belang in Opel in Noord-Brabant. Van Mossel OPC neemt daarbij ook de circa 35 medewerkers over.

De Van Mossel OPC activiteiten zijn onderdeel van een joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep. Vorig jaar namen de twee bedrijven de Opel- en Chevroletdealer OPC in Oosterhout over en eerder dit jaar werd de Opel vestiging van Lathouwers in Tilburg toegevoegd. Nu gaan dus ook de overige vestigingen van Lathouwers Opel in Den Bosch en in Veghel over naar Van Mossel OPC. Harrie van de Ven, algemeen directeur van Lathouwers Opel, is verheugd dat door deze overname de service aan klanten kan worden gecontinueerd.

Eric Berkhof is eigenaar van de Van Mossel Groep en als algemeen directeur verantwoordelijk voor alle autobedrijven van de Groep. Dit jaar heeft Van Mossel Groep diverse overnames gedaan, zo zijn dealerschappen van de merken Peugeot, Land Rover, Kia en Ford toegevoegd aan de Groep. Ook het leasebedrijf is verder gegroeid. Van Mossel Groep en Mandemakers Groep namen vorig jaar J&T Autolease en Direct Lease over, dit jaar is daar V&M leasing te Hellevoetsluis bijgekomen. Inclusief Van Mossel Leasing, acteren de leasebedrijven gezamenlijk onder de naam International Car Lease Holding, dat inmiddels een wagenpark beheert van zo’n 35.000 voertuigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.