Leaseplan favoriet bij orientatie

Wagenparkbeheerders en ondernemers die zich online oriënteren op een leasemaatschappij, wijzen Leaseplan het vaakst aan. Dit blijkt uit de Web Performance Scan die WUA en Better.be in maart uitgevoerd heeft. 27,5 procent van de respondenten komt uit op Leaseplan als favoriet. Athlon Car Lease en Direct Lease volgen op afstand.

De respondenten hebben in totaal 225 individuele beoordelingen gegeven over zeventig verschillende websites. Leaseplan beschikt over de best vindbare website van de branche. 57,5 procent van de respondenten komt tijdens de vrije online oriëntatie op Leaseplan.nl terecht. De website scoort vooral goed op de thema’s webimago, vertrouwen en vormgeving.

Athlon Car Lease eindigt met een score van 6,5 op de tweede plaats. 45 procent van de respondenten bezoekt de website tijdens het onderzoek. Athloncarlease.com presteert vooral goed op vertrouwen en eerste indruk. 12,5 procent van de respondenten kiest op basis van de online oriëntatie voor Athlon Car Lease.

Ook Direct Lease wordt door 45 procent van de respondenten geraadpleegd. De website scoort goed op informatiewaarde en kwaliteit. Belangrijkste verbeterpunten zijn de vormgeving en de eerste indruk. Van de respondenten wijst vijf procent Direct Lease uiteindelijk aan als favoriet.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.