Leasetrader koppelt Wheeler Delta

Leasetrader maakt als eerste leaseportal een koppeling met het occasionbeheersysteem Wheeler Delta van Autodata. Inmiddels zijn ook de eerste koppelingen gerealiseerd met het voorraadmanagementsysteem van Inmotiv en Autodealers.

In samenwerking met Hexon kunnen Leasetrader-klanten hun auto’s automatisch en actueel op de portal plaatsen voor de leasevormen operational lease, netto operational lease en financial lease.

Wilbert Philippo, directeur Leasetrader: “Het occasionbeheersysteem van Wheeler Delta bood al een koppeling met de bedrijfsvoorraad van autobedrijven en leasemaatschappijen. Bij het plaatsen van de advertentie wordt op andere portals automatisch een verwijzing gemaakt naar de mogelijke leasevormen. Dat levert autobedrijven en leasemaatschappijen dus direct rendement op. Want de auto’s hoeven niet apart te worden ingevoerd. Men kan advertenties dus beter beheren en vaker afwisselen, wat leidt tot meer leads. We gaan ook nog een stap verder, door rechtstreeks een koppeling tussen de website van aanbieders en ons portaal te realiseren. Zo kunnen we ook buiten de occasionbeheersystemen eenmalig een koppeling opzetten.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *