Leasewinkel: loonstrook tonen en wegrijden

De ‘winkel’ in het Van Mossel Mega Occasion Centrum bevat een mix van nieuwe modellen en occasions, waaronder ook elektrische auto’s. “Als de klant met een loonstrook langskomt, kan hij direct wegrijden in de auto van zijn keuze.”, zegt Aemil Schellens, commercieel directeur bij DirectLease.

Het van origine Oldenzaals bedrijf was in 2001 naar eigen zeggen de eerste aanbieder in Nederland van online autolease. De groei is een van de redenen dat gezocht is naar een nieuwe locatie in de regio. “We hebben gemerkt dat er een groeiende behoefte is aan persoonlijk advies, de fysieke beschikbaarheid van ons team en het bekijken van de online aangeboden auto’s. In het centrum van Enschede zijn we al eens tijdelijk aanwezig geweest met een pop-up store en dat smaakte naar meer.”

Van Mossel Automotive Groep

DirectLease maakt deel uit van International Car Lease Holding (ICLH) en behoort daarmee tot de Van Mossel Automotive Groep. Met een leasevloot van zo’n 85.000 voertuigen is ICLH het grootste particuliere leasebedrijf van Nederland.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *