Ledegang verlaat Alwaysbemobile

Directeur Patrick Ledegang (43) vertrekt per 1 oktober na ruim zeven jaar als directeur bij The Alwaysbemobile Company. Hij is sinds zijn aantreden in 2007 financieel directeur (CFO) en sinds een jaar ook algemeen directeur (CEO) a.i. van deze automotive holding met als bekendste franchiseformule Profile Tyrecenter met 225 vestigingen in Nederland en België.

Mede onder zijn leiding is het landelijk netwerk van vestigingen van The Alwaysbemobile Company sterk gegroeid in een economisch moeilijke en sterk veranderende markt. Daarbij is de aandacht van Ledegang met name gericht geweest op het versterken en professionaliseren van de centrale organisatie. Het is zijn persoonlijke keuze om nu afscheid te nemen van The Alwaysbemobile Company.

Patrick Ledegang: “De organisatie staat nu als een huis. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Die zoek ik in een functie als financieel directeur, want daar ligt mijn ambitie. Ook het bedrijf gaat een nieuwe fase in waarbij begeleiding van aangesloten ondernemers, verdere verbreding naar onderhoud en het vergroten van marktaandeel op de particuliere markt centraal staan. Het voelt als een natuurlijk moment om na zeven mooie jaren de leiding over te dragen. Ik blijf nog tot 1 oktober aan zodat ik betrokken kan zijn bij het werven en inwerken van mijn opvolger”, aldus Ledegang.

De Raad van Commissarissen van The Alwaysbemobile Company respecteert het besluit van Patrick Ledegang en dankt hem voor zijn inzet en betrokkenheid bij de organisatie. De werving voor een nieuwe algemeen directeur is inmiddels gestart.

Voordat hij in 2007 aantrad bij The Alwaysbemobile Company werkte Patrick Ledegang onder meer als financieel directeur bij Biesheuvel Techniek en als controller bij diverse onderdelen van Makro Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *