Leden Bosch Car Service Erkend Duurzaam

Alle 385 bedrijven van het Bosch Car Service netwerk zijn vanaf december 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat is voor Bosch een erkenning van de duurzame inspanningen die alle Bosch Car Service bedrijven leveren.

“Het certificaat Erkend Duurzaam is een meerwaarde voor al onze bedrijven en hun klanten. Steeds meer leasemaatschappijen en fleets vragen naar het breed geaccepteerde MVO-keurmerk Erkend Duurzaam. Ook onze klanten kiezen steeds meer voor duurzaam”, zegt Roelof Kuipers, conceptmanager Bosch Automotive Aftermarket.

De samenwerking tussen Bosch Car Service en Erkend Duurzaam werd eind april dit jaar ondertekend. Sinds die tijd hebben meer dan een kwart van de Bosch Car Service bedrijven via het online portal van Erkend Duurzaam een scan doorlopen, de minimale eis voor netwerkcertificering.

Doelstelling is dat de komende drie jaar bij alle bedrijven uit het Bosch Car Service netwerk een duurzaamheidsscan wordt uitgevoerd. Deze scan helpt ondernemers duurzaamheid inzichtelijk te krijgen, de interne bedrijfsvoering te verbeteren en de in- en externe communicatie over duurzaamheid op te starten of aan te scherpen.

Op de foto: Dolf Teuwen, programmamanager Erkend Duurzaam en Roelof Kuipers (rechts), conceptmanager Bosch Automotive Aftermarket.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.