Lepage draagt Exponentia over aan Innovam en Mivar

Sinds mei 2010 wordt Exponentia vertegenwoordigd door consultant Peter Lepage. Na een succesvolle integratie van Exponentia in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux draagt de automotive trainingsexpert de verantwoordelijkheden over aan Innovam en Mivar Group.

Deze twee bedrijven verzorgen nu respectievelijk de trainingen en de helpdesk van Exponentia in de Benelux. De Duitse trainingsprovider van Exponentia richt zich op de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt.

Lepage coördineerde de contacten tussen de aandeelhouders van Exponentia, SKF, Valeo, Tenneco, Gates, MSI, TRW, JCI-Varta, klanten, leveranciers, Innovam en Mivar Group. Vanaf 1 januari 2013 zal hij zich op projecten buiten het trainingsinstituut gaan richten. Lepage wordt partner van Middenduin Automotive in Nijkerk.

In augustus nam Bart Timmermans het voorzitterschap van Exponentia in de Benelux over van Menno Schönlank van Valeo. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *