Lexus naar Louwman Exclusive Cars

Nadat Louwman Exclusive Cars eerder al een overeenkomst bereikte met Maserati als officieel dealer, is nu ook Lexus aangeschoven. Het pand aan de A2 bij Utrecht wordt nu aangepast op de komst van het merk en er wordt al begonnen met de verkoop en aftersales. De officiële opening vindt in de tweede helft van dit jaar plaats.

Lucien Visser, directeur Louwman Exclusive Cars: “Lexus – dat optimaal profiteert van ruim tien jaar leiderschap en innovatie op het gebied van de Full Hybrid technologie –  vormt een uitstekende aanvulling op onze portfolio. Het merk Lexus staat uiteraard ook bekend om zijn ongeëvenaarde service onder de noemer Red Carpet Treatment.”

Lexus introduceert momenteel in Nederland de totaal nieuwe GS 450h Full Hybrid sportsedan, dat een vermogen van 245 kW/343 pk heeft.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.