Lijn klassieke Bosch-accu’s uitgebreid

Vier nieuwe 12 Volt accu’s van Bosch vullen nu het aanbod van zes 6 Volt accu’s aan, die Bosch twee jaar geleden op de markt bracht. De Bosch Automotive Tradition divisie brengt de bekende zwarte accu uit 1995 opnieuw op de markt, uitgerust met de moderne technologieën om aan de specifieke eisen van oldtimers te voldoen.

De accu’s voldoen volgens Boschh aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidsvereisten (geïntegreerde bescherming tegen vlamterugslag, optimale levensduur, bijna volledige recycling) als het huidige aanbod en hebben allemaal de legendarische zwarte plastic behuizing.

Voor alle oldtimers met een bouwjaar tussen 1930 en 1975, van Citroën 2CV over de Porsche 911 tot de Jeep Indy, is er een accu van Bosch! Een duizendtal oldtimers kunnen worden uitgerust met deze nieuwe accu’s van Bosch. Zo beschikken ze over een startvermogen dat tot zeventig procent hoger ligt.

In totaal beschikt deze divisie van Bosch over meer dan 60.000 onderdelen en bijna 50.000 historische documenten om de oldtimers te onderhouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.