Limburgse schadebedrijven starten samenwerking

Samenwerken loont, zo hebben Autoschade Frans Beckers (Brunssum) en Autoschade Bronneberg (Born en Nieuwstadt) ruimschoots ondervonden gedurende de inmiddels jarenlange samenwerking. Zo konden voordelen worden behaald op zowel financieel als publicitair gebied. Beide bedrijven staan dan ook aan de wieg van samenwerkingsverband Autowereld Topselect.

Begin april 2016 is een startevent gehouden in het Van der Valk-hotel te Vianen, waar samen met de ‘exclusief partner’ Metalak en partners FH Data, Auditci en Becalled de ambitie voor een verstevigde toekomst voor individuele auto(schade)bedrijven is gepresenteerd.

“De samenwerking richt zich op de ondersteuning van de individuele, onafhankelijke bedrijven binnen de autoschadeherstelmarkt en aanverwante markten”, aldus Sander Gorissen. “Autowereld Topselect is een initiatief voor en door bedrijven binnen de automotive branche met als doel elkaar te versterken om daarmee gezamenlijk de uitdagingen van de markt aan te gaan.”

Ronald Bronneberg en Francis Beckers vullen dit aan: ”Topselect is ontstaan vanuit de eigen behoefte als schadeherstelbedrijf. Om winstmarges te behouden vraagt de markt om efficiency en rendement, Dat is een hele uitdaging, zeker als onafhankelijk schadeherstelbedrijf. Ons motto is daarom: ‘Samen op eigen kracht’. De leden blijven onafhankelijk met een eigen identiteit maar profiteren van de voordelen die dit initiatief biedt.”

Topselect richt zich naast efficiencyvoordelen ook op kennisdeling om alle vakkennis die in al die bedrijven vertegenwoordigd is, te verenigen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend hun interesse kenbaar maken, waarop de organisatie contact op zal nemen voor een nadere afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.