LKQ Fource doneert laatste DaDa-knuffels

Met de donatie van de laatste knuffels aan het LUMC in Leiden is een einde gekomen aan de DaDa Knuffeltour, een actie waarmee LKQ Fource, in samenwerking met stichting DaDa, sinds december 2020 honderden knuffels heeft gekocht en verspreid in ziekenhuizen in Nederland.

De eerste knuffels waren voor het Amphia ziekenhuis in Breda. Sindsdien werden knuffels geleverd aan het Flevoziekenhuis in Almere, Zuyderland ziekenhuis in Heerlen, Admiraal de Ruyter ziekenhuis in Goes, Isala ziekenhuis in Zwolle, Dijklander ziekenhuis in Hoorn, Ikazia ziekenhuis in Rotterdam, Diakonessenhuis in Utrecht en tot slot dus aan het LUMC in Leiden.

Speciale projecten

Salesmanager André van Duivenbode bracht samen met commercieel manager Arjan de Bruijn op vrijdag 2 juli de knuffels naar het LUMC. “Vanaf het begin hebben wij voor Stichting DaDa gekozen omdat zij meer doen dan alleen knuffels uitdelen aan zieke kinderen. Het geld dat uitgegeven wordt om de knuffels in te kopen, wordt door de stichting geïnvesteerd in allerlei speciale projecten met als hoofdzaak om het verblijf van kinderen in ziekenhuizen zo prettig mogelijk maken. Dus we investeren niet alleen in de knuffels, maar ook in deze projecten waarmee wij twee vliegen in één klap slaan”, vertelt Arjan de Bruijn.

“De knuffeltour bracht ons door het hele land en overal waar we kwamen werden we met open armen ontvangen. Zeker met de coronapandemie waar we de afgelopen maanden met zijn allen last van hadden, was het voor de kinderen, het ziekenhuis personeel en ons het lichtpuntje van de week als we de knuffels brachten”, aldus André van Duivenbode.

Toekomst

LKQ Fource laat weten zeer tevreden te zijn over het verloop van het project en de samenwerking met Stichting DaDa, met als doel gezamenlijk  kinderen in Nederlandse ziekenhuizen een hart onder de riem te steken. Het biedt perspectieven voor een vervolg op de samenwerking in de toekomst, aldus LKQ. 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *