Louwman neemt twee Peugeot dealers over

De Louman Dealer Group neemt Autoservice Eigenraam over met ingang van 1 oktober. Onder Autoservice Eigenraam vallen de Peugeot dealerbedrijven in Schiedam en Naaldwijk.

“Wij zijn heel trots dat wij met deze overname de Peugeot dealer voor groot Rotterdam worden”, aldus directeur Marco Broere van Louwman Dealer Group. De vestigingen van Eigenraam zullen verder gaan onder de naam Blauwendaal. Martin en Rob Eigenraam zullen voor de vestigingen werkzaam blijven. “Daarmee behouden we het familiegevoel dat ook binnen de Louwman Groep zo belangrijk is.”

Louwman breidt hiermee de Peugeot activiteiten nog verder uit en voegde eerder dit jaar al vijf Peugeot dealerbedrijven toe onder de naam Blauwendaal. “Ook wij zijn blij dat we in deze roerige tijden een degelijke en sterke partner hebben gevonden die zorgt voor continuïteit voor onze klanten en medewerkers”, aldus directeur Martin Eigenraam. “In Vlaardingen zetten we onze activiteiten voort met de verkoop van gebruikte auto’s, service en onderhoud aan alle merken onder de naam Vakgarage Eigenraam.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *