Louwman nieuwe Maserati-dealer

Maserati heeft een overeenkomst bereikt met Louwman Exclusive Cars in Utrecht als officieel Maserati-dealer. Louwman verzorgt vanuit het opvallende bedrijfspand langs de A2 bij Utrecht de verkoop en aftersales voor het merk.

Interim-directeur Berend Hulshoff van Louwman: “Voor onze klanten is dit uitstekend nieuws. Men was al gewend om naar onze showroom aan de A2 te komen en men kan nu ook officieel van onze kennis en service gebruik blijven maken. Maserati is een prachtig merk met een grote historie en heeft onlangs een ambitieus groeiplan bekend gemaakt.”

Maserati geeft als reden voor de samenwerking dat zij overtuigd is dat Louwman een waardevolle aanvulling is voor het huidige dealernetwerk in Nederland. “De bestaande passie voor het automerk is duidelijk te merken in Louwman Museum, waar enkele zeer zeldzame klassieke Maserati’s te bewonderen zijn.”

De autofabrikant heeft naast Louwman ook verkooppunten bij Driessen Maserati in Eindhoven en Munsterhuis Sportscars in Hengelo. Zij verzorgen ook de aftersales. Berijders kunnen daarvoor ook terecht bij Franco Auto in Kwintsheul en Kroymans in Hilversum.

Vorige week startte de 41-jarige Lucien Visser nog als directeur van Louwman Exclusive Cars in Utrecht. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *