Luc van Bussel op Nationaal Bandencongres

Luc van Bussel, 13 jaar ceo en partner van Nederlands grootste bandenspecialist Profile Tyrecenter, gelooft dat niets blijft zoals het nu is. “De bandenbranche staat aan de vooravond van revolutionaire veranderingen.” Als dagvoorzitter van het 2e Nationale Bandencongres gaat Luc van Bussel op 19 juni de sprekers en panelleden aan de ‘band’ voelen over deze veranderingen.

Van Bussel werkte onder andere voor Holiday Inn en Centerparcs voordat hij in de autobranche terechtkwam. Sinds januari 2014 is hij bestuursvoorzitter van Regardz. In zijn recente boek ‘Alles Kan Beter’ onthult hij zijn geheimen voor groei in revolutionaire tijden. Zo vindt Van Bussel dat aandeelhouders een bedreiging vormen voor een goede bedrijfsvoering. “Een directeur moet een kapitein zijn wiens beslissingen gedurende de vaart niet ter discussie mogen worden gesteld.”

Van Bussel schreef ook het boek Infarct, een persoonlijk manifest voor duurzame mobiliteit in Nederland, waarbij hij samenwerkte met minister-president Mark Rutte. Onder zijn leiding won Alwaysbemobile de afgelopen vijf jaar een FD Gazellen Award, ontving het een award voor Franchiseformule van het Jaar 2012, de NFV Franchise Trofee 2012 en de Piet Heyn SMA Award 2011. Daarnaast verwierf de onderneming in 2009, 2010, 2011 en 2012 de titel Best Managed Companies in Nederland.

Na afloop ontvangen alle deelnemers aan het congres een exemplaar van ‘Alles kan Beter’.

Kijk hier voor het complete programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *