Lucien Visser directeur Louwman Exclusive Cars

De 41-jarige Lucien Visser is dinsdag gestart in zijn nieuwe functie als directeur van Louwman Exclusive Cars in Utrecht. Na een inwerkperiode zal Visser de activiteiten van interim directeur Berend Hulshoff overnemen, die de doorstart van het failliete Hessing voor zijn rekening heeft genomen.

Visser heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in diverse directiefuncties van exclusieve automobielmerken als Ferrari, Aston Martin, Jaguar en Porsche. Hulshoff zal uiteindelijk terugtreden als interim directeur.

Overigens is er nog steeds geen duidelijkheid in het merkenpallet van Louwman Exclusive Cars. Onlangs Pakte Cito het dealerschap van Rolls-Royce af en Bentley ging naar Pon’s Automobielhandel. Louwman is nog in overleg met Lamborghini en Bugatti.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.