Cars en Joy opende augustus vorig jaar haar tweede vestiging, die nu op volle toeren draait en naar Weesp is verhuisd. De franchiseformule bouwt daarom nu gestaag verder aan haar netwerk, door het openen van een locatie aan de Klaverbaan in Capelle aan den IJssel en aan de Belder in Roosendaal. Meerdere vestigingen zitten in de pijplijn.

Michel van Roon, mede-initiatiefnemer achter Cars en Joy: “Een week of vier geleden zijn we in Roosendaal universeel van start gegaan met de aansluiting van Automobielbedrijf van Hensbergen, waar zes mensen werken. Het bedrijf heeft een Kia- en Chevrolet-specialisatie. Op 1 mei openen we de deuren in Capelle aan den IJssel, waar nu voornamelijk Subaru gevoerd wordt en zeven mensen in dienst zijn. Voor de toekomst is het idee dat daar meer andere merken bij moeten.”

Cars en Joy was tot nu toe nog niet actief in de regio Rotterdam en Capelle aan den IJssel. “Rotterdam schept mogelijkheden voor meerdere vestigingen. Alleen al Capelle is toch al snel een markt van circa 55.000 auto’s, een relevant segment waarin we actief willen zijn. Op dit moment zijn we daar het exacte assortiment aan het bepalen, aan het bekijken wat past qua afzet en omloopsnelheid”, aldus Van Roon. “Rotterdam is goed voor zo’n 15 procent van heel Nederland, dus ongeveer 150.000 auto’s.”

De franchisehouder benadrukt dat de twee nieuwe franchisenemers echte ondernemers zijn. “Cars en Joy past het beste bij echte ondernemen mensen, die als een spons zijn voor nieuwigheden, kartrekkers zijn en hun lot in eigen hand nemen. Dat zijn belangrijke eigenschappen voor onze franchiseformule.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties