Grossiersnetwerk AllParts breidt het conceptenportfolio per 2 april 2024 uit met Car Service Partner. Dit toegankelijke concept is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden aan zelfstandige garagehouders.

Car Service Partner is exclusief beschikbaar via de grossiers van AllParts en is ontwikkeld als antwoord op de toenemende vraag van zelfstandige garagehouders naar support op gebieden die buiten hun dagelijkse kernactiviteiten vallen. Het biedt ondernemers de nodige tools, kennis en ondersteuning om succesvol te kunnen zijn met hun autobedrijf.

Kees Willemsen, Directeur Marketing & Sales bij Nexus Automotive Nederland, benadrukt hoe cruciaal de samenwerking met de AllParts grossiers is geweest bij de ontwikkeling van Car Service Partner: “Deze samenwerking heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te creëren dat precies aansluit bij de behoeften van zelfstandige garagehouders. Samen streven we ernaar om zelfstandige ondernemers de support te bieden die ze nodig hebben om succesvol te blijven in een dynamische markt.”

Optionele diensten

Car Service Partner biedt support voor ondernemers op technisch en marketinggebied. Ook zijn algemene diensten zoals pechhulpservice en WESP optioneel beschikbaar. Dit stelt de ondernemers in staat zich volledig te focussen op hun kernactiviteiten: het onderhouden en repareren van auto’s. Deelnemers krijgen toegang tot de meest recente informatie over autotechnologie en een technische helpdesk die hen voorziet van advies en oplossingen, zodat ze er nooit alleen voor staan.

Daarnaast biedt Car Service Partner toegang tot technische trainingen waarmee de ondernemers hun kennis en vaardigheden kunnen uitbreiden.  In de huidige digitale wereld is online aanwezigheid onmisbaar. Daarom ondersteunt Car Service Partner zelfstandige ondernemers bij het versterken van hun online zichtbaarheid en vindbaarheid.

AllParts is het grossiersnetwerk van de overkoepelende organisatie Nexus Automotive Nederland. Naast Car Service Partner zijn de garagenetwerken CarXpert en AutoExcellent ook exclusief verkrijgbaar bij de AllPartsgrossiers.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties