De Autotaalglas-franchise in Bergen op Zoom heeft per direct een nieuwe eigenaar: Niek Beijersbergen van Henegouwen. Hij neemt de vestiging over van Frank van der Vos, die sinds 2010 eigenaar was.

Beijersbergen van Henegouwen is sinds zijn achttiende in de automotive werkzaam en wilde een volgende stap in zijn carrière maken. De mogelijkheid om een Autotaalglas-vestiging over te nemen, was voor hem een uitgelezen kans. “Ik kom in een branche terecht die volop in beweging is, er komen steeds nieuwe automodellen en zelfs nieuwe merken bij. Dat maakt het ondernemerschap extra interessant.”

Dekking

Volgens Niek Kraak, franchisenetwerkmanager bij Autotaalglas past deze overname helemaal in het beleid van Autotaalglas. “We verwelkomen graag nieuwe en enthousiaste ondernemers binnen onze organisatie, zoals we het ook belangrijk vinden om onze landelijke dekking op niveau te houden. Logisch, want de vraag naar het repareren van ruitschade blijft toenemen doordat het aantal auto’s in Nederland groeit en de wegen minder goed worden onderhouden. Die combinatie levert vaker ruitschade op.”

Autotaalglas beschikt momenteel over 54 vestigingen in Nederland.

Op de foto: Frank van der Vos (links) naast Niek Beijersbergen van Henegouwen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties