Maas Parts stapt in gat Auto Electra

Recent maakte Auto Electra bekend te stoppen als AD-grossier en Van Heck Business Partner te worden. Maas Parts stapt nu in het verzorgingsgebied Naaldwijk en Delft. Het bedrijf in Rotterdam is eigendom van ondernemer Frits Breeman, bekend van de gelijknamige BMW-dealer in die regio.

Henk Kromhout, algemeen directeur van AD Benelux: “De beëindiging van de samenwerking met Auto Electra komt niet als een verrassing en heeft voornamelijk te maken met een verschil van mening aangaande de langetermijnvisie. Door deze ontwikkeling kan AD het groeipotentieel van Maas Parts maximaal benutten.”

Maas Parts heeft zich volgens Autodistribution ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van automaterialen met duidelijke ambities om haar werkgebied te vergroten. “De huidige ontwikkelingen sluiten nauw aan bij haar visie en strategie om, niet alleen in Rotterdam, maar ook daarbuiten een prominentere rol in te nemen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *