Maas Uithoorn Audi-dealer van het Jaar

Audi-dealer J. Maas in Uithoorn is door importeur Pon uitgeroepen tot Audi-dealer van het Jaar 2011. Het bedrijf heeft de prestigieuze onderscheiding toegekend gekregen vanwege sterke verkoopprestaties, goede loyaliteitscijfers en een zeer hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van sales en aftersales.

Naast de Dealer van het Jaar zijn nog zeven andere dealers uitgeroepen tot Excellent Dealer. Dat zijn Audi Centrum Utrecht, Van den Udenhout Eindhoven, Autobedrijf Tjeerdsma Winschoten, Zenna Arnhem, Van Beynum Gouda/Moordrecht, Van den Udenhout Den Bosch en Lexpoint in Hoofddorp. Al deze dealers danken hun onderscheiding onder andere aan de resultaten van klanttevredenheidsonderzoeken die worden uitgevoerd door TNS/NIPO.

Pon’s Automobielhandel reikt de prijzen jaarlijks uit om dealers te stimuleren zich te blijven inzetten voor kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.