Maessen (Focwa) en Beljaars (Bovag) op schade-event AI

Op de eerstkomende bijeenkomst van branchenetwerk Automotive Insiders betreedt dinsdag 11 oktober zowel Denis Maessen (Focwa) als Toine Beljaars (Bovag Schadeherstelbedrijven) het podium.

De middag (ontvangst vanaf 15.30 uur) staat in het teken van de vele ontwikkelingen die schadeherstelbedrijven op zich zien afkomen. Denk onder meer aan merkerkend herstel, een nieuw keurmerk, nieuwe sturing vanuit verzekeraars en de verwachte marktkrimp in de komende jaren. Daarnaast lopen achter de schermen gesprekken over samenwerking tussen Focwa en Bovag.

Behalve in bijdragen van genoemde branchevertegenwoordigers voorziet het AI-programma ook in presentaties van:

– Erik Boertjes (Allianz), die een presentatie zal geven over de impact van veiligheidsvoorzieningen op schadevolume en schadebedrag;
– Jasper Verweij (DAT), over de impact van het veranderende wagenpark op schadeherstelwerk;
– Walter Sontrop, die namens het Singlepoint schadebedrijf Drenth zal vertellen over de keuzes die hij heeft moeten maken bij de verandering van het bedrijf.
– Aris van Werven (Autoschadeherstelmeester), die als slotspreker een update zal geven over de voortgang en plannen van deze jongste schadeketen.

De bijeenkomst begint om 15.30 uur in Fort Wierickerschans (Bodegraven) en staat onder leiding van Ric van Vugt en Leo Oude Essink. Na afloop (rond 18.45 uur) is er een netwerkborrel. Meer weten over het programma en aanmelden? Klik dan hier.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.