Mann+Hummel rondt verkoop plasticdivisie af

De Mann+Hummel Group heeft met succes de verkoop afgerond van zijn wereldwijde plasticonderdelendivisie aan Mutares. De verkoop volgt op nauw overleg met werknemersvertegenwoordigers en de goedkeuring van alle relevante autoriteiten.

Per 1 oktober zijn nu alle producten van Mann+Hummel, andere dan filters, overgedragen aan Mutares on October 1, 2022, die ze zal produceren onder de nieuwe naam MoldTecs. Als onderdeel van de verkoop zullen de productiefaciliteiten van Mann+Humnmel in de Duitse steden Bad Harzburg en Sonneberg, alsook de locatie in het Franse Laval, met in totaal zo’n 1500 werknemers, worden overgedragen aan Mutares.

Duurzaamheid

Met de focus op filters wil Mann+Hummel zijn transformatieproces versnellen richting duurzaamheid en alternatieve aandrijflijnen, waarmee het bedrijf zich committeert aan schonere mobiliteit, schonere lucht en schoner water. Mann+Hummel blijft daarmee filters leveren aan zijn automotive klanten, met inbegrip van de internationale aftermarket.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *