Marcel van de Lustgraaf op ICT Bovemij

Marcel van de Lustgraaf wordt per 1 april Chief Digital Operating Officer van Bovemij. Hij is door de Raad van Commissarissen benoemd.

Het gaat om een nieuwe rol binnen de Raad van Bestuur. Hij zal zich vooral gaan richten op de inrichting van de portalenstrategie. Bovemij beoogt daarmee de mobiliteitsconsument digitaal te verbinden met het netwerk van Bovag. Van de Lustgraaf wordt eindverantwoordelijk voor het ICT-domein van de groep. In het bijzonder geldt dat voor de doorontwikkeling en ontsluiting van Bovemij’s portalen viaBovag.nl en mijnOndernemersportaal.nl.

Marcel van de Lustgraaf komt over van verzekeringsmaatschappij Vivat, waar hij tien jaar werkte. In zijn meest recente rol was hij daar als General Manager DTC verantwoordelijk voor alle data-, technologie & change-activiteiten. Vivat is het moederbedrijf van onder meer Reaal en Zwitserleven. Er waren binnen Vivat voldoende verander- en transformatieactiviteiten waarmee hij aan de gang had kunnen gaan, zegt Van de Lustgraaf. “Toch heb ik ervoor gekozen als lid van de Raad van Bestuur actief bij te dragen aan de ontwikkeling van Bovemij.” Ceo René Leander van Bovemij omschrijft Van de Lustgraaf als “een verbindende persoonlijkheid die wij in staat achten de brug te slaan tussen technologie en business.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.