Marco van Basten als Nissan-ambassadeur

Nissan grijpt de finale van de Champions League aan om zijn elektrisch aangedreven voertuigen (EV) bij een grote schare voetbalfans onder de aandacht te brengen. Voetballegende Marco van Basten zal als Nissan-ambassadeur optreden tijdens de finale op 6 juni 2015 in Berlijn.

“Het is fantastisch dat het bij Nissan vooral om de fans en het voetbal draait tijdens dit hoogtepunt van de UEFA Champions League”, aldus Van Basten, die tijdens zijn indrukwekkende voetbalcarrière twee keer de finale won. “We hebben allerlei activiteiten en games bedacht waaraan alle voetbalfans kunnen meedoen. En ze zorgen daarmee voor een elektrisch sfeertje tijdens deze finale.”

Nissan zet 100 elektrische aangedreven auto’s in voor het vervoer van officials en gasten. Om dat vlekkeloos te laten verlopen, installeert Nissan 129 laadpunten bij de internationale luchthaven Tegel, bij diverse hotels en bij het Olympiastadion. Een aantal daarvan is permanent en wordt na de voetbalfinale ter beschikking gesteld aan de stad Berlijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.