Martijn Bovée naar Autotrack

Autotrack heeft Martijn Bovée (1982) aangetrokken als nieuwe marketing manager. In zijn nieuwe functie gaat hij zich toeleggen op het verder optimaliseren van Autotrack.nl als online advertentiekanaal voor aangesloten autobedrijven en particulieren.

Martijn Bovée was voor zijn overstap naar Autotrack marketing manager bij de internetgeoriënteerde occasiondealer Vaartland.nl. Hier leerde hij zowel de wensen en eisen van de autoconsument kennen alsmede de behoefte van autodealers en garages. Na tien jaar Vaartland.nl was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

“De online oriëntatie wordt steeds belangrijker in de productoriëntatie van consumenten binnen allerlei sectoren, maar zeker binnen de autobranche. Bij grotere autodealers zoals Vaartland.nl vindt ongeveer 85 procent van de verkopen plaats naar aanleiding van online advertenties. De informerende rol die een autoportal zoals Autotrack inneemt wordt daardoor steeds groter. Ik ben gefascineerd door de snelle ontwikkelingen in deze online oriëntatie. Binnen Autotrack ga ik er voor zorgen dat de garages en dealers, met de nodige ondersteuning van onze kant, op een kwalitatieve wijze in deze consumentenbehoefte voorzien’, aldus Bovée.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *