Martin Schilder vernieuwt wagenpark AZ

Vanaf aankomend seizoen is Martin Schilder Automobielbedrijven de nieuwe business partner van voetbalclub AZ en is het bedrijf officieel autosponsor. Alle leasecontracten van AZ worden exclusief ondergebracht bij de afdeling Leasevisie. Het gehele wagenpark gaat over naar Volkswagen en Audi.

Martin Schilder zal exclusief alle Volkswagens leveren en de helft van alle Audi’s. Daarnaast is de autodealer zondag 7 augustus wedstrijdsponsor van AZ-PSV.
“Wij zijn trots op deze samenwerking met de buurman van onze vestiging in Alkmaar en wensen AZ veel succes toe dit seizoen”, aldus de nieuwe businesssponsor van AZ.

Dit jaar bestaat Martin Schilder Automobielbedrijven 75 jaar. Gedurende heel 2011 wordt het 75 jarig bestaan gevierd met verschillende acties en promoties.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *