Maxxis opent testcircuit

In navolging van een aantal a-merken heeft Maxxis een eigen multifunctionele testlocatie voor autobanden gebouwd. Het bandenmerk realiseerde deze nieuwe locatie in Kunshan City in China, wat net buiten Shanghai ligt. Op 16 november was de officiële opening.

Maxxis investeerde ruim 150 miljoen dollar in deze moderne testlocatie van ruim 5,2 kilometer lang. De faciliteit bestaat uit meerdere testtrajecten en heeft een totale oppervlakte van 860.000 vierkante meter. Er kunnen tegelijk meerdere bandentests uitgevoerd worden bij onder andere hoge snelheden, op droog of nat wegdek en om de remwegcontrole te testen.
De testresultaten worden gebruikt om het productieproces verder te verbeteren en om nog milieuvriendelijkere banden te kunnen produceren.

Robert Lo, topman van Cheng Shin Tire and Rubber in China: “De ingebruikname van dit nieuwe testcircuit is de nieuwste stap in de ontwikkeling, productie en perfectionering van high-performance banden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en maximaal presteren onder alle omstandigheden.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.