Mazda 2 voor Baker Tilly Berk

Starters en jonge professionals krijgen vanaf heden bij accountants- en belastingadvieskantoor Baker Tilly Berk de Mazda 2 als vervoermiddel. Daarmee kwam de Mazda voor het kantoor het beste uit een voorselectie van twaalf auto’s uit het B-segment. De eerste dertig rijders kregen de auto al van de dealer in Den Bosch, gevolgd door tien chauffeurs maandag. De vloot zal uitgebreid worden naar een 150-tal.

Het wagenpark van Baker Tilly Berk bestaat voor ongeveer 35 procent uit company cars. Al sinds begin jaren negentig zet de onderneming deze auto’s in voor starters en young professionals die veel naar klanten gaan. De uniforme modellen, ofwel één merk, één type en één kleur met bestickering, worden de afgelopen jaren ook gebruikt om de naamsbekendheid te vergroten.

Baker Tilly Berk heeft gekozen voor de topversie van de Mazda 2, de GT-M met Skyactive-G 90, inclusief het luxe Driver Pack in de kleur Dynamic Blue Mica. Met dit pakket beschikken de rijders als extra nog eens over het voor dit segment unieke head-up display en zaken als BSM (Blind Spot Monitoring), RCTA (Rear Cross Traffic Alert), HBC (High Beam Control) en Smart Keyless Entry.

[responsive-video identifier=”R3NNOMTtmWM”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.