Mechanic Games op Automechanika Frankfurt

De Automechanika Frankfurt is op 16 en 17 september het toneel voor de Mechanic Games, een wedstrijd voor personeel in de werkplaats.. Deelnemers moeten op het buitenterrein Agora een aantal opdrachten-met-een-knipoog uitvoeren.

Behalve om de eer gaat het beide dagen ook om geld, want elke winnaar – man, vrouw, team – kan 250 euro tegemoet zien. In totaal zijn er tien wedstrijdlocaties, waarvan er minstens vier doorlopen moeten worden. Denk aan bijvoorbeeld de Racing Car Challenge, de koplampinstelrace en de rijwielaangedreven Carrera-baan. Deelnemers moeten zich vooraf online aanmelden (mechanic-games.automechanika.com).

De wedstrijdplekken worden verzorgd en ingericht door Borg Warner, Robert Bosch, Delphi Duitsland, Elring Klinger, Hella KGaA Hueck & Co., Mahle Aftermarket, NGK Spark Plug Europe, Schaeffler Automotive Aftermarket, Tenneco en ZF Friedrichshafen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *