Meeste occasions op Autowereld.nl

De occasionwebsite Autowereld.nl van Telegraaf Media Nederland en Inno Holding heeft, ten koste van Autotrack.nl, de koppositie gepakt in de top vijf van het grootste online occasionaanbod. Autowereld biedt op dit moment 214.085 auto’s aan.

Autotrack, die zich volop op sociale media richt, volgt daarop met 203.988 stuks, Autoscout 24 heeft er 174.736 op de derde plaats en Autotrader doet het 160.454 occasions ook niet slecht. Op de vijfde plaats in de ranglijst staat Markplaats Auto met 149.073 stuks van bedrijven en particulieren.

“Het grootste occasionaanbod van Nederland was onze doelstelling voor 2011. Die hebben we behaald”, aldus directeur Peter Langenkamp. “In 2012 zullen we diensten introduceren waarmee autobedrijven extra mogelijkheden krijgen om kopers te bereiken. Hiermee bevorderen we de autoverkopen, in tegenstelling tot de abonnementsdiensten van onze collega’s.”

Inmiddels zijn in Nederland meer dan 6.000 autobedrijven aangesloten op Autowereld. Recent groeide haar aanbod nog flink door de aansluiting op de systemen van Carsoft-DMS en Autopresentatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *