Milieubeweging omarmt autobranche

Sinds mensenheugenis staan ze bekend als felle tegenstanders maar nu lijken milieubewegingen en autobranche elkaar te omarmen. Dat bleek al bij het gezamenlijk optrekken bij het Autoplan 2016 maar ook bijvoorbeeld door het aanbieden van leaseauto’s door Natuur en Milieu.

Zo is vanaf 17 november tot 28 februari de Renault ZOE via privé lease verkrijgbaar bij milieuorganisatie Natuur en Milieu. De milieubeweging is samen met Project A15 initiatiefnemer van de actie voor het privé lease aanbod. Het doel van de actie is om elektrisch rijden voor een nog breder publiek toegankelijk te maken.

De milieuorganisatie biedt een privé lease tarief aan vanaf 447 euro per maand. Dat is inclusief onderhoud, belastingen, verzekeringen en batterijhuur. Het is daarmee het gunstigste aanbod in zijn klasse.

Het tarief is gebaseerd op jaarlijks 10.000 kilometer en een leasecontract voor vier jaar. Het aanbod is behalve voor de particulier ook heel geschikt voor de kleine ondernemer. Daarnaast kan er ook worden voorzien in additionele randvoorwaarden noodzakelijk voor elektrisch rijden zoals een laadpunt en laadpas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.