Miljoenenorders voor Imtech

Imtech heeft van Audi, VW, MAN en Opel nieuwe orders ter waarde van 120 miljoen euro ontvangen. Het bedrijf uit Gouda is technologiepartner van de Duitse auto-industrie en zal auto- en vrachtwagenproducenten helpen hun productie duurzamer te maken.

Audi zal in het productieproces van hybride auto’s industriële afvalwarmte gaan gebruiken die vrijkomt van de nabij gelegen olieraffinaderij Petroplus en van de afvalverwerkingcentrale Ingolstadt. Om de afvalwarmte optimaal te gebruiken zal Imtech zowel een hightech stadsverwarmingstation als een innovatief heetwaterstation realiseren.
In Baunatal realiseert Imtech voor Volkswagen een nieuwe hightech warmtekrachtcentrale, inclusief alle bijbehorende duurzame stoom- en watercomponenten.
Voor VW in Zwickau en MAN in München realiseert Imtech de complete duurzame technische infrastructuur in nieuwe productiehallen.
Bij Opel in Dudenhofen wordt een nieuwe hightech koudeklimaat-testfaciliteit gerealiseerd.

Eind mei 2010 maakte Imtech al bekend dat het voor 31 miljoen euro orders had verworven voor duurzame technologie voor Porsche, Audi en Daimler in Duitsland en Hongarije.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *