Mille Miglia hoofdsponsor 1000 Miglia Race

Mille Miglia is opnieuw hoofdsponsor geworden van de wereldberoemde, historische 1000 Miglia race. Met het afsluiten van deze sponsorovereenkomst geeft Mille Miglia een vervolg aan een periode van meer dan tien jaar, waarin het merk als hoofdsponsor van deze uniek race fungeerde.

De race in 2014 heeft traditiegetrouw de start en finish in Brescia, Noord-Italië.

 “Met dit sponsorschap benadrukt het merk opnieuw dat de Mille Miglia velgen tot het absolute top-segment behoren. Het sponsoren van een wereldberoemd race-evenement op het hoogste niveau past dan ook bij de kwaliteit van het product” aldus een woordvoerder van Inter-Tyre Holland, de officiële importeur van het merk Mille Migla voor de Nederlands markt.”

Tevens introduceert Mille Miglia opnieuw een exclusief model. De MM1007 is verkrijgbaar in de kleurstellingen zwart met een gepolijst front en zilver met een gepolijst front. Ook deze modellen zijn in het topsegment gepositioneerd en mogen op basis van design en kwaliteit zeer concurrerend genoemd worden.

Het nieuwe model is gebaseerd op de klassieke Italiaanse vormgeving maar dan geproduceerd met de nieuwste technieken om de kwaliteit en duurzaamheid ook in de toekomst maximaal te garanderen. Ook op dat gebied worden er geen enkele concessies gedaan door de producent. De Mille Miglia wielen zijn verkrijgbaar bij de betere [erkende] banden- en wielenspeciaalzaak.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *