Mille Miglia ‘Wheel of the Year 2014’

Het exclusieve model MM1007 van Mille Miglia is uitgeroepen tot “Wheel Of The Year 2014” in de Premium klasse. De Verkiezing Wheel of the Year wordt georganiseerd door 402 Automotive en is een jaarlijkse prijs voor de beste en mooiste velgen die er momenteel in Nederland en België te verkrijgen zijn.

Nadat de MM1007 in eerste instantie al door de vakjury [ journalisten, inkopers en sportvelgdeskundigen] was genomineerd hebben ook de bezoekers van het Full Speed Evenement in het Autotron te Rosmalen tijdens het afgelopen paasweekend de MM1007 tot winnaar verkozen boven alle andere deelnemers.

“Met de verkiezing tot “Wheel Of The Year 2014” wordt opnieuw de klasse en kwaliteit van de Mille Miglia velgen onderstreept” aldus een woordvoerder van Inter-Tyre Holland, de officiële importeur van het merk Mille Miglia voor de Benelux.”

De MM1007 is verkrijgbaar in de kleurstellingen donker antraciet met een gepolijst front en zilver met een gepolijst front. De velgen zijn in het topsegment gepositioneerd en mogen op basis van design en kwaliteit zeer concurrerend genoemd worden. Het ontwerp is gebaseerd op de klassieke Italiaanse vormgeving maar dan geproduceerd met de nieuwste technieken om de kwaliteit en duurzaamheid ook in de toekomst maximaal te garanderen. Ook op dat gebied worden er geen enkele concessies gedaan door de producent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.