MK1 Automotive officieel Eurol-distributeur

MK1 Automotive uit Schagerbrug is per 16 maart 2016 officieel distributeur van Eurol smeermiddelen in Noord-Holland. MK1 Automotive verkoopt zelf al enkele jaren smeermiddelen onder het eigen label MK1 Lubricants en voegt daar nu het kwaliteitsmerk Eurol aan toe.

MK1 Automotive-eigenaar Kees Magielsen over de keuze voor Eurol: “Het was een logische stap om het merk te gaan voeren. We werken al geruime tijd samen. Eurol zocht naar uitbreiding in Noord Holland en ik zocht naar een goed Nederlands product, met de juiste ondersteuning. Bovendien biedt Eurol een breed assortiment met officiële fabrieksgoedkeuringen.”
“Alle technische info, zoals productinformatiebladen en technische fiches, is opvraagbaar op de website van Eurol”, vervolgt Magielsen. “Ook is op basis van kenteken of type voertuig productadvies te genereren. Men typt simpelweg het kenteken van het voertuig in en de voorgeschreven motorolie en andere zaken zoals koelvloeistof worden vermeld. Een zeer handig hulpmiddel om in één keer de juiste producten te kiezen. Niet alleen voor de man in de werkplaats, maar ook voor de bestuurder.”

Technische ondersteuning

Volgens Magielsen heeft Eurol dergelijke zaken, evenals de technische ondersteuning, goed voor elkaar. Dat was ook de belangrijke reden voor MK1 Automotive om van start te gaan als Eurol distributeur. MK1 Automotive kan zo nog meer focussen op goede technische begeleiding, welke vaak gewenst is bij de toepassing en gebruik van dergelijke producten, zeker gezien de steeds complexer wordende autotechniek. MK1 Automotive levert rechtstreeks en snel van de fabriek aan de klanten. Dankzij deze korte distributievorm, levert het bedrijf tegen zeer concurrerende tarieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.