Mobiele website Aftersales Magazine

Tijdens de laatste aftersalesborrel van Aftersales Magazine is de mobiele website gelanceerd. Het laatste aftersalesnieuws lees je sinds 1 september ook snel en simpel op je mobiele telefoon. Mobiel internetgebruik is nog relatief marginaal, maar kende afgelopen jaar een zesvoudige groei naar gemiddeld 2,68 procent in de maand juni.

Er zijn al websites die een bezoekerspercentage van 4,37 halen via mobiele telefoons. Door de stijgende verkoop van smartphones zal dit type internet nog veel groter worden. Reden voor Aftersales Magazine om hierop in te springen. “Het online medialandschap verandert snel en de nieuwslezer maakt daarbij steeds meer gebruik van verschillende platformen, ook de GSM. Wij kiezen voor een brede verspreiding van ons aftersalesnieuws”, aldus uitgever Rob Küchler.

Eén van de mogelijkheden op de mobiele variant van de huidige website is om het nieuws op categorie te selecteren. Favoriete artikelen deel je eenvoudig via de knoppen van bijvoorbeeld Twitter, Facebook en Linkedin.

Wanneer je nu met je mobiel naar Aftersalesmagazine.nl gaat, dan zal deze automatisch de juiste weergave van de website herkennen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *