Mobifox en Plus Equipment slaan handen ineen

Mobifox uit Wassenaar en Plus Equipment uit Uden gaan een strategisch samenwerkingsverband aan. Daarbij neemt Plus Equipment een belang in Mobifox.

De samenwerking is al op 30 april gerealiseerd en betekent voor beide partijen een win-win situatie aangezien de dienstverlening van beide partijen op elkaar aansluiten. Mobifox is specialist op het gebied van telemetry diensten en opereert sinds 2009 in dezelfde markt als Plus Equipment. Mobifox is specialist op het gebied van inhoudsmeetsystemen, alarmsystemen, tankregistratiesystemen en locatiebepalingssystemen voor stationaire en mobiele opslagtanks.

Plus Equipment is bijna 15 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels een gevestigde naam als specialist op het gebied van importeren en distribueren van hoogwaardige equipment voor opslag, verpompen en afgifte van olie-, vet- en brandstof, alsmede producten voor perslucht en uitlaatgas-afzuiginstallaties.

Groei

Wolfgang Froitzheim, mede-aandeelhouder en managing director van Mobifox: ‘Plus Equipment is de perfecte partner voor verdere groei. De nieuwe combinatie wordt een centre of excellence op het gebied van opslag en beheersing van vloeistoffen.”

De beide bedrijven blijven hun eigen entiteit en naamvoering houden. Beide bedrijven zullen worden ondergebracht in Uden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.