MobiliteitsRAI van 12 tot en met 14 oktober

RAI Carrosserie NL organiseert van 12 tot en met 14 oktober een beurs op het gebied van transportmaterieel, werkplaatsuitrusting, lichte bedrijfswagens en personenvervoer. Dat meldt de organisatie in het eigen brancheblad, Go! Mobility.

Details over dit evenement zijn nog niet voorhanden, maar het is een nieuwsfeit op zich dat er toch nog een alternatief komt voor de BedrijfsautoRAI. Eind vorig jaar werd deze afgelast, omdat de organisatie te weinig truckimporteurs meekreeg voor het evenement. Om dezelfde reden sneuvelde eerder al de AutoRAI

Bij het afblazen van de BedrijfsautoRAI was er destijds direct al sprake van dat bekeken zou worden of een nieuw, compacter evenement haalbaar zou zijn. Blijkbaar heeft RAI CarrosserieNL voldoende leden meegekregen om een stand af te nemen op dit nieuw te organiseren evenement. Dat duurt overigens slechts drie dagen, van donderdag tot en met zaterdag.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Van Tim de Jong zijn er nog 34 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *