Mobility Service Nederland neemt M-Lease over

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland (MSN) heeft M-Lease in Emmen met terugwerkende kracht per 1 juli overgenomen. Hiermee ontstaat een leasebedrijf met een omzet van 30 miljoen euro en een balanstotaal van ruim 50 miljoen euro in het Noorden van ons land.

“Dankzij deze overname maken we weer een volgende stap in de verdere ontwikkeling en groei. Door de toevoeging van M-Lease krijgen we een sterkere positie binnen een belangrijke doelgroep; het MKB”, aldus directeur Paul Harms.

“Met de overname van ons bedrijf zijn we ervan overtuigd dat zowel onze klanten als onze medewerkers onderdeel zijn geworden van een prachtige organisatie met eenzelfde manier van werken, geconcentreerd op een hoge klanttevredenheid”, zeggen Maurice Weis en Ferry Piëst, oprichters van M-Lease.

MSN is opgericht in 2008 en gevestigd bij Groningen Airport Eelde. Het bedrijf is gespecialiseerd in mobiliteitsdiensten aan het MKB en heeft daarnaast tot doel marktleider te worden in het Noorden van Nederland op het gebied van elektrische mobiliteit.

“De afgelopen anderhalf jaar hebben wij hard gewerkt aan de creatie van een digitaal mobiliteitsplatform. Met de overname van M-Lease zetten we een belangrijke volgende stap in het realiseren van onze ambities”, aldus financieel en operationeel directeur Inge Mier.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.