Motorhuis Hyundai-dealer in Den Haag

Hyundai heeft in Motorhuis de nieuwe partner voor Den Haag gevonden. Motorhuis gaat het automerk op twee locaties vertegenwoordigen en stapt daarmee in de voetsporen van autobedrijf Vathauer.

Marco Broere, directeur van Motorhuis: “Niet voor niets hebben we weloverwogen deze keuze gemaakt. Hyundai is een van de sterkste merken van dit moment. Het portfolio is zeer solide. En ik ben blij dat ook Motorhuis daar nu van kan gaan profiteren. Daarnaast heeft Hyundai ons een zeer goed toekomstplan laten zien.”

De Hyundai-dealer in Den Haag is bereikbaar in het Forepark en in Kerketuinen. Paul Heijnen is salesmanager van beide bedrijven. “In Den Haag wonen en leven veel Hyundai-fans. Dat komt omdat Didi Vathauer sinds het eerste uur betrokken was bij de activiteiten van Hyundai. Helaas is de heer Vathauer in 2011 overleden. Wij zullen zijn favoriete automerk met volle overgave in zijn stad vertegenwoordigen”, aldus Heijnen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *